Powerful Ageing: 30% minder wachtlijsten, minder druk bij de uitvoering van de Wmo  | Enorme besparing op de Wmo kosten |  Ouderen blijven langer zelfstandig

Wij zijn op zoek naar Fysiotherapeuten / Projectmanagers, kom jij bij ons werken

Fysio Fysiqu - Dordrecht & Sports & Science - Lochem

Juni 2024

Opleiding 'Powerful Ageing' afgerond bij HRC
Maar liefst 5 fysiotherapeuten van Fysio Fysique kwamen uit Dordrecht om deel te nemen aan onze opleiding ‘Powerful Ageing’. Samen met een deelnemer van Sport & Science hebben wij op 10 & 11 juni deze therapeuten mogen opleiden. 

 • Fysio Fysique (Dordrecht):
  Marielle van Kampen
  Renate Ouderkerk
  Ruben Ottevanger
  Jamie Stam
  Martijn Michelse

 • Sports & Science (Lochem):
  Marte Smit

Deze professionals zijn nu gekwalificeerd om ouderen te begeleiden naar een gezondere, krachtiger en meer actieve levensstijl. We waarderen de samenwerking met onze partners en kijken uit naar nog meer succesvolle opleidingstrajecten in de toekomst.

VersGras uit Groenlo en Fysio Westwijk uit Vlaardingen

Juni 2024

𝘿𝙧𝙪𝙠𝙠𝙚 𝙙𝙖𝙜𝙚𝙣! Onze fysiotherapeuten zijn druk bezig om ervoor te zorgen dat nog meer praktijken in Nederland onze interventie ‘Powerful Ageing’ kunnen gaan aanbieden. Op 3 en 4 juni mochten we weer een aantal fysiotherapeuten van 2 praktijken verwelkomen. 

Van VersGras uit Groenlo namen deel:
• Ivo Versteegen
• Eefje Engelen
• Lia van Loenen
• Floris Eskes
• Bert Grashof
• Pam Wieggers
En van Fysio Westwijk uit Vlaardingen:
• Shanna Haars
• Bas de Haze
• Inden van Dijk

Het was weer een geslaagde en leerzame training. Bedankt allemaal voor jullie enthousiasme en inzet! 

Fysio Twigt, Sliedrecht  & Prima Life, de Wolden

Juni 2024

Trots om te delen dat we op 30 en 31 mei weer een succesvolle training hebben gegeven om de Powerful Ageing-methode te implementeren! Onze deelnemers waren:

Van Fysio Twigt Sliedrecht:

 • Ruben Schep
 • Myrthe Kwakernaat
 • Lonneke Twigt
 • Mirjan de Vos
 • Wesley de Haas

Van Prima Life De Wolden:

 • Jasmijn Steenbergen

Samen zetten we ons in voor een krachtige toekomst voor ouderen!  

Via Vit in Hendrik-Ido-Ambacht.

Mei 2024

Krachtig oud worden met 'Powerful Ageing'!
 
Onlangs mochten wij maar liefst 14 fysiotherapeuten trainen in onze 'Powerful Ageing' methode. Binnenkort kun je deze interventie ook volgen in het Centrum voor Vitaliteit: Via Vit in Hendrik-Ido-Ambacht. 
 
Lianne Boogaard, ⁠Erik Havelaar, ⁠Ralph Noodelijk, ⁠Peter Postema, ⁠Greet van Gemert, ⁠Carolien van den Berg, ⁠Vincent Molenaar, ⁠Danielle Roeleveld,⁠ Noor Diekerhof,
⁠Leonie Klecker, ⁠Marjolein van der Linden, Femke van Dijke, Wouter Verschoor en Daan Voermans bedankt voor jullie inzet! 

1716821551123

Zoetermeer is enthousiast over ‘Powerful Ageing’ dus gaan we ermee door!

Mei 2024

De vraag naar huishoudelijke hulp is afgelopen jaren flink toegenomen. Deze groei zet in de toekomst door. Daarom willen we beter gaan kijken naar wat mensen zelf nog kunnen als zij hulp vragen. ‌Dus, wanneer je een aanvraag doet voor huishoudelijke hulp, kijken we eerst of je misschien niet meer gebaat bent bij fysiotherapie, zodat je sterker wordt en zo meer zelf kan doen. Niet alleen fijn voor jou, want dingen zelf kunnen doen geeft een fijn gevoel en houdt je fit, maar ook voor de rest van de samenleving. Want zou houden we hulp in huis beschikbaar voor mensen die het nodig hebben.

Lees het gehele bericht

Na gemeente Alblasserdam en gemeente Hardinxveld-Giessendam werken wij ook samen met gemeente Sliedrecht, gemeente Zwijndrecht en gemeente Papendrecht

Mei 2024

Welkom!

Ontdek hoe ons innovatieve programma ouderen in staat stelt hun fysieke zelfstandigheid te behouden en verbeteren. Hierdoor kunnen ze blijven deelnemen aan de activiteiten die ze graag doen.

Drechtsteden uitgelicht: Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Mei 2024

Drechtsteden uitgelicht: Gemeente Hardinxveld-Giessendam

In de Drechtsteden gaan wij samenwerken met diverse gemeentes, waaronder ook Hardinxveld-Giessendam. Ook hier kunnen ouderen binnenkort onze interventie: 'powerful ageing' gaan volgen. 

Trots om vorige week de opleiding 'Powerful Ageing' te hebben gegeven aan deze fysiotherapeuten

April 2024

• Farah Schoonbrood-Derrez & Julie Coumans van Fysiotherapie en Medische Fitness Meerssen
• Paul Oosterink en Ymke Linden van Fysio Willems - Eijsden
• Christine Berenschot van Fysio Bodde Bouman - Dokkum

Bedankt voor jullie inzet en samen met jullie zorgen wij ervoor dat ouderen krachtig ouder kunnen worden.

HRC Foto2

Powerful News - ViaVit 

April 2024

Powerful News!
Lars en Jeroen hebben overeenstemming bereikt met een nieuwe partnerpraktijk in de gemeente Hendrik Ido Ambacht: ViaVit Centrum voor Vitaliteit. Onlangs tekenden zij het contract en wij hebben vertrouwen in een langdurige, gezonde en krachtige samenwerking!

HRC Gemeenteplaatsen OostGelre 1

Welkom gemeente Oost-Gelre

April 2024

Met onze interventie helpen we ouderen om langer zelfstandig en actief te blijven. En wij mogen de gemeente Oost Gelre nu ook toevoegen! In deze gemeente is het binnenkort ook mogelijk aan te sluiten bij Powerful Ageing?

HRCPowerfulAgeing Vacature FEB24 2

Collega's gezocht: fysiotherapeuten / Projectmanagers 

Maart 2024

Wij zijn op zoek naar: Fysiotherapeuten / Projectmanagers die ons team willen komen versterken in de volgende regio's: Gelderland, Limburg en Zuid-Holland.

Jouw werkzaamheden zullen onder anderen bestaan uit het onderzoeken, coachen en begeleiden van ouderen, het opleiden en begeleiden van de WMO-medewerkers en opleiden en coachen van de fysiotherapeuten die de interventie zullen gaan geven.

Bekijk hier de vacature

HRCPowerfulAgeing GemeenteMeerssen

Welkom gemeente Meerssen

Maart 2024

Onlangs hadden we het genoegen om de Gemeente Meerssen te ontvangen voor onze opleiding ‘Krachtig ouder worden’.

Powerful Ageing is een doelmatige aanvulling op het Wmo-aanbod, gericht op het verbeteren van de fysieke zelfredzaamheid en kwaliteit van leven van 55-plussers, passend bij de doelstellingen van de participatiewet. Het waren twee dagen vol waardevolle nieuwe inzichten over mogelijk onderliggende problematiek (verminderd explosief spiervermogen) in relatie tot de Wmo hulpvraag bij 55-plussers.

We kijken ernaar uit om samen te werken aan positieve veranderingen in deze gemeente. Dank aan de Wmo-medewerkers voor hun enthousiasme!

HRCPowerfulAgeing NieuweGemeente 2

Welkom gemeente Alblasserdam

Maart 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze interventie Powerful Ageing nu beschikbaar is in de gemeente Alblasserdam! Onze interventie Powerful Ageing resulteert onder andere in meer bewegingsvrijheid voor ouderen. 

Drechtsteden1

Wmo-consulenten van de Drechtsteden nu ook ‘Powerful Ageing trainers’. kopie

Maart 2024

De afgelopen twee dagen hebben we de eerste groep Wmo-consulenten van de Drechtsteden mogen verwelkomen voor de Wmo-opleiding!
 
Deze toegewijde deelnemers vertegenwoordigen de Sociale Dienst Drechtsteden en vormen 'de aftrap' van deze samenwerking. We kijken uit naar de volgende vier groepen die volgen vanuit de SDD. 

429638756 913849847410791 7412008075109133276 n

Fysiotherapie Oosterwolde opgeleid tot ‘Powerful Ageing trainers’. kopie

Februari 2024

De afgelopen week zijn de medewerkers van Fysiotherapie Oosterwolde opgeleid tot ‘Powerful Ageing trainers’! In samenwerking met HRC en de gemeente Ooststellingwerf zetten zij zich in om ouderen te helpen bij het behouden en verbeteren van hun fysieke zelfredzaamheid. Samen maken we een verschil in het leven van anderen. 

Gemeentenieuws week 4 2024[28]

Wethouder David de Jong van gemeente Eemsdelta nam een kijkje bij praktijk FysioDelta kopie

Januari 2024

De gemeente Eemsdelta biedt het programma "Herstelgerichte Hulp" aan om ouderen te ondersteunen bij het langer zelfstandig thuis wonen. Het programma helpt individuele doelen te bereiken en verbetert fysieke kracht. De deelnemers ervaren positieve resultaten, zoals verminderde afhankelijkheid van hulpmiddelen. Zelfs de wethouder is onder de indruk van de prestaties en benadrukt de mogelijkheden van het programma. Lees het artikel op de website 

HRC Gemeente Meersen def1 1 kopie

Waalkeóm gemeinte Meersje kopie

Januari 2024

Recentelijk hebben wij een overeenkomst gesloten met de gemeente Meerssen in Limburg. Binnenkort zullen ouderen in deze gemeente ook de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan 'powerful ageing' interventie. Krachtig ouder worden, het verbeteren van fysiek functioneren en het behouden van fysieke zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Dit persoonlijke programma is speciaal ontwikkeld voor individuen van 60 jaar of ouder. Wenst u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met uw gemeente.

1701198007604

Hoe ziet ondersteuning er in de toekomst uit?

November 2023

Vanuit het programma Sociale Innovatie waren Marjolein van der Gouwe (netwerkregisseur Wmo bij Gemeente Zoetermeer) en Hans Wesdijk te gast bij Powerful Ageing. Marjolein schreef hier onderstaande over: "Powerful Ageing een aanpak die senioren helpt hun spierkracht terug te winnen. Mensen ontdekken dat ze met de juiste training veel meer kunnen dan ze eigenlijk dachten. Ook leren ze omgaan met fysieke beperkingen, waardoor hun bewegingsvrijheid toeneemt. Dit geeft een boost in vitaliteit en levensplezier. " 

Wil je het gehele artikel lezen bezoek onze LinkedIn pagina. 

Gemeente berkelland cover

Rollator blijft weer thuis dankzij cursus ‘krachtig ouder worden’ kopie

November 2023

Wethouder Betsy Wormgoor en medewerkers van de gemeente bezochten de training "Powerful Ageing" bij FYSIO in Eibergen. Ouderen trainen daar onder begeleiding hun spierkracht, balans en conditie, en ervaren verbeteringen zoals gemakkelijker opstaan uit stoelen en traplopen zonder rollator. Het programma wordt medegefinancierd door het Menzis Leefkrachtbudget en biedt trainingen in Borculo en Eibergen.

Lees het gehele artikel hier

NEF2

Onlangs vond er een inspirerende netwerkbijeenkomst plaats, georganiseerd door ROS Friesland.

November 2023

Verschillende professionals op het gebied van zorg en ondersteuning, die betrokken zijn bij Wijkgericht Werken in Noordoost-Friesland, kwamen samen om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Tijdens deze bijeenkomst kregen Roos en Eline de gelegenheid om ons verhaal over HRC Powerful Ageing te delen.

We willen ROS Friesland graag bedanken voor deze waardevolle kans! Het was een prachtige netwerkbijeenkomst waar we enorm van genoten hebben.

GemeenteEijsden

Welkom Gemeente Eijsden-Margraten!

November 2023

Onlangs hebben wij een overeenkomst gesloten met de gemeente Eijsden-Margraten. De eerste gemeente in het zuiden van Nederland. Ook in deze gemeente kunnen ouderen binnenkort onze interventie: 'powerful ageing' gaan volgen. Powerful Ageing betekent: krachtig oud worden, fysiek beter functioneren en behoud van fysieke zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Een persoonlijk programma, speciaal voor mensen van 60 jaar of ouder. Wilt u meer weten bezoek onze pagina speciaal voor gemeenten. 

HRC Opmaak SocialMedia Algemeen 3

Wist je dat regelmatige lichaamsbeweging een enorm positief effect heeft op het welzijn van ouderen?

Oktober 2023

Door dagelijks actief te blijven en eventueel te trainen, kunnen ouderen genieten van talloze voordelen, waaronder:

Verbeterde mobiliteit en flexibiliteit

Sterkere spieren en botten

Verhoogde energieniveaus

Verminderd risico op chronische aandoeningen

De training Powerful Ageing is een doelmatige aanvulling op het Wmo-aanbod en gericht op het verbeteren van de fysieke zelfredzaamheid van ouderen. 

HRC Opmaak SocialMedia BerichtenHRC Opmaak SocialMedia Berichten Ooststellingwerf kopie

Welkom gemeente Ooststellingwerf

Oktober 2023

We zijn trots dat gemeente Ooststellingwerf zich heeft aangesloten. Door onze krachten te bundelen, streven we ernaar een positieve impact te hebben op het leven van senioren in de regio en hen in staat te stellen gezonde en levendige levens te leiden. 

HRC Opmaak SocialMedia OKT23

De samenwerking tussen Powerful Ageing en TeamFysio breidt zich naast Hengelo ook uit naar Losser!

Oktober 2023

Powerful Ageing en TeamFysio bundelen hun krachten om de gezondheid en het welzijn van ouderen in Losser te bevorderen. We streven ernaar om ouderen te ondersteunen bij het behouden van een actieve levensstijl en het verbeteren van hun levenskwaliteit. 

WhatsApp Image 2023 09 21 at 16.40.00

Wij zijn ontzettend enthousiast dat we vorige week een grote groep fysiotherapeuten mochten opleiden.

September 2023

van Fysio Maks, Fysio Actief, Fysio Engbersen, van Hoof Fysiotherapie, MTC Delft en TeamFysio.

Met Powerful Ageing streven we ernaar om de fysieke zelfredzaamheid van ouderen te bevorderen, zodat ze volop kunnen genieten van het leven en blijven deelnemen aan activiteiten die hen gelukkig maken

Marian20Oosterbroek

Krachtig ouder worden in Losser

September 2023

In Losser willen ze ouderen ook helpen zolang mogelijk hun zelfstandigheid te behouden en daarom starten ze het aanbieden van onze interventie. De interventie 'Powerful Ageing' ondersteunt ouderen van 55+ bij het behouden van zelfstandigheid. Wethouder Marian Oosterbroek benadrukt het belang van zelfredzaamheid voor ouderen: "Het verliezen van onafhankelijkheid is een grote uitdaging. Het behouden van zelfredzaamheid is van onschatbare waarde voor velen."

Meer over krachtig ouder worden lees je hier

SuverThus LinkedIn

Wij hebben twee fijne dagen gehad met Suver Thús op onze opleiding

September 2023

Suver Thus is een organisatie die huishoudelijke hulp biedt aan de gemeenten Gemeente Súdwest-Fryslân, gemeente De Fryske Marren , Gemeente Heerenveen, Gemeente Tytsjerksteradiel, Gemeente Harlingen en Gemeente Waadhoeke. Vanaf volgende week gaan ze starten met Powerful Ageing - een initiatief dat gericht is op krachtig ouder worden om de fysieke zelfredzaamheid te behouden. Tijdens de afgelopen twee dagen waren wij ook verheugd om twee medewerkers van Carins te verwelkomen, een organisatie die huishoudelijke hulp biedt namens de gemeente Smallingerland. 

WhatsApp Image 2023 09 06 at 12.14.50

Wij krijgen versterking

September 2023

Vanaf december zal Sandra ons team komen versterken! Ze brengt een schat aan ervaring mee als geriatrie fysiotherapeut en projectmanager. We zijn ontzettend blij dat ze deel gaat uitmaken van ons team.

1692684144810

Bezoek van Menzis & Gemeente Berkelland bij praktijk Fyrtuoos

augustus 2023

Onlangs bezochten Myrthe Heinen van Menzis en Betsy Wormgoor van de Gemeente Berkelland een interventietraining Powerful Ageing bij Praktijk Fyrtuoos in Borculo.

Lees hier de prachtige ervaring van een 78-jarige deelnemer.

WhatsApp Image 2023 08 04 at 15.32.44 (1)

Succesvolle opleiding voor de fysiotherapeuten van Sports & Science. kopie

augustus 2023

Onze samenwerking met Sports & Science heeft geleid tot een succesvolle afronding van onze opleiding door de fysiotherapeuten. Gefeliciteerd Floriaan Wansink, Robin Oudekampsen, Stefan van Beek en Laura Dondergoor Zij zijn nu volledig opgeleid om ouderen te begeleiden met onze interventie.

Dankzij deze samenwerking kunnen wij nu onze interventie verder toepassen in de Gemeente Lochem. Onze interventie is ontworpen om ouderen te helpen hun activiteitenniveau te behouden of te verbeteren en zo dagelijkse activiteiten makkelijker uit te voeren. 

1690619722007

Nieuwe praktijk: Fysio Maks in Sneek

juli 2023

Al ruim 20 jaar staat FysioMaks voor Maximaal, Advies, Klantgerichtheid en Samenwerking. Sinds juli is het mogelijk hier onze interventie te volgen. 

IMG 2229

Samenwerking met Sports & Science

juli 2023

HRC Powerful Ageing is trots op de samenwerking met Sports & Science (Robin Oudenampsen en Floriaan Wansink). Onlangs hebben wij hier een recente opleiding gegeven aan de fysiotherapeuten van Sports & Science en therapeuten van al samenwerkende praktijken, waaronder Fysiodelta, Fysio Westwijk en Praktijk Fyrtuoos . Tijdens de opleiding hebben we onze kennis en expertise gedeeld over het belang van krachtig ouder worden. Door onze persoonlijke interventie kunnen ouderen hun fysieke zelfredzaamheid behouden én verbeteren. Samen werken aan een gezonde en actieve toekomst.

531C0A5B F414 4516 94DB 023FF76C3119 768x635

Wethouder Wormgoor van Gemeente Berkelland brengt bezoek aan training Powerful Ageing

juli 2023

Wethouder Betsy Wormgoor bezocht onlangs een training Powerful Ageing bij praktijk Fyrtuoos in Borculo. Dit programma bevordert het fysiek functioneren van ouderen, zodat zij de dagelijkse dingen zelf kunnen blijven doen en langer zelfstandig blijven. Deelnemer Karel Roerink (78) merkt al positieve gevolgen: "Mijn conditie en balans zijn er enorm op vooruit gegaan." Lees het gehele artikel hier. 

Scherm­afbeelding 2023 06 30 om 08.05.40

Krachtig nieuws!

juni 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat HRC Powerful Ageing gaat samenwerken met Suver Thús en de gemeente Súdwest Fryslân om de fysieke zelfredzaamheid van de senioren in Fryslân te verbeteren.

Samen gaan we aan de slag met de interventie Powerful Ageing, waarbij we ons richten op het verbeteren van het explosieve spiervermogen van de deelnemers. Door onder andere het verbeteren van de reactiesnelheid helpen we ouderen om weer volop te kunnen participeren en genieten van het leven.

Een win-win situatie voor Suver Thús, de gemeente Súdwest Fryslân en bovenal de senioren.

1685682824551

World Physiotherapy Congress 2023

juni 2023

Vandaag start het World Physiotherapy Congress 2023 in Dubai. Aan onze collega drs. Mohamed el Hadouchi MSc MPT de eer om dit congres af te trappen met een presentatie over Powerful Ageing.

Newspaper

Langer zelfstandig het huishouden doen door spiertraining kopie

mei 2023

Het college van B&W van de gemeente Lochem heeft besloten om een pilot te starten waarin de training Powerful Ageing wordt aangeboden. Deze training is voor inwoners die zich melden bij de gemeente omdat ze moeite hebben om de huishoudelijke taken gedaan te krijgen. Lees het gehele artikel hier. 

Eibergen

Fysio Eibergen

mei 2023

Momenteel zijn wij druk bezig met het opleiden van diverse fysiotherapeuten voor de interventie Powerful Ageing. 

HRC is al actief in diverse gemeentes in Nederland waaronder Berkelland. Naast Fyrtuoos uit Borculo hebben ook de fysiotherapeuten van Fysio Eibergen: Joris Nahuis, Benthe Lurvink en Doenja Berendsen-Meekes de opleiding afgerond. 

Bedankt voor jullie inzet! 

Fyrtuoos1

Praktijk Fyrtuoos - Borculo

Mei 2023

Een tijdje terug heeft het team van Voormekaar Berkelland al kennis gemaakt met onze interventie. Nu was het de beurt aan de fysiotherapeuten van Praktijk Fyrtuoos uit Borculo (Gemeente Berkelland). 

Bedankt voor jullie inzet: Martin Textor, Edwin Textor, Bert Nijman, Jens Toevank, Wilke Klein Tank, Anne Timmermans, Anne van Brummen en John Eekelder. Samen met jullie zorgen we ervoor dat ouderen hun fysieke zelfredzaamheid leren behouden en verbeteren.

Fyrtuoos

Praktijk Fyrtuoos - Borculo

Mei 2023

Deel 2

1682666954487

Fysio Centrum Kamminga is klaar voor onze interventie kopie

April 2023

Onlangs hebben Danielle Spanjes, Marloes Oosterik, Michel Mentink, Robin Bargeman, Kim Velthuis en Thijs Kamminga de training bij HRC gevolgd. Ook in Gemeente Hengelo kan er nu gestart worden met de interventie.
 
Bedankt voor jullie inzet!
 

Overeenkomst met Fysio Centrum Kamminga

Maart 2023

Recent heeft Jeroen Laarhuis, de overeenkomst getekend met Thijs Kamminga van Fysio Centrum Kamminga uit Hengelo. Onze interventie biedt ouderen de mogelijkheid om hun fysieke zelfredzaamheid te verbeteren én behouden! Wij zijn trots dat we Fysio Centrum Kamminga mogen toevoegen aan onze ruime lijst van deelnemende fysiotherapiepraktijken. Meer informatie over onze interventie in de gemeente Hengelo volgt binnenkort.

Succesvolle opleiding voor de fysiotherapeuten van BoddeBouman uit Dokkum en Praktijk voor Fysiotherapie Kollum uit Grijpskerk

Maart 2023

Begin maart hebben wij de fysiotherapeuten van Bodde Bouman Fysiotherapie uit Dokkum en de fysiotherapeuten van Praktijk Voor Fysiotherapie Kollum - Grijpskerk uit Kollum mogen verwelkomen.

Jelmer, Jorrit, Margriet, Robbert, Klaas, Benjamin, Arlette, Irene en Janneke hebben deze twee dagen de opleiding ‘Powerful Ageing’ mogen volgen. Bedankt voor jullie super inzet en ook in Dokkum en Kollum kunnen we binnenkort starten.

Een grote groep enthousiaste mensen van o.a. Voormekaar Berkelland

februari 2023

Betsy Wormgoor - Wethouder in de Gemeente Berkelland 
“Het team Voormekaar Berkelland en ik volgden vandaag een training van HRC Powerful Ageing. In maart start dit programma in Berkelland, voor ouderen die het moeilijker vinden om hun alledaagse taken uit te voeren. Hoe minder ouderen blijven bewegen en trainen, hoe sneller hun fysieke functioneren afneemt en daarmee de zelfredzaamheid, onafhankelijkheid en sociale contacten. In het programma trainen mensen hun ‘explosieve spierkracht’.

"Ik kan mijn vrouw weer helpen"

26 januari 2023

In mei 2022 is de gemeente Eemsdelta gestart met Powerful Ageing. Benieuwd hoe zij het ervaren? Lees het gehele bericht hier > 

Met de groeten van de Sint...

2 december 2022

Onze medewerkers hebben de training mogen verzorgen voor de fysiotherapeuten van Van Hoof in de Gemeente Valkenswaard. Misschien wisten jullie het nog niet maar ook de sint volgt al geruime tijd ons programma; hoe blijft hij anders al die jaren zo fit en vitaal?

Wolkom Gemeente Noardeast-fryslân

23 november 2022

Noardeast-Fryslân is een gemeente met ruim 45.000 inwoners binnen de regio Noordoost-Friesland en heeft meer dan 10.000 inwoners boven de 65+. Wij zijn erg blij dat ook de gemeente Noardeast-Fryslân vertrouwen heeft in onze persoonlijke interventie. 

Welkom Gemeente Valkenswaard

07 november 2022

Onderzoek laat zien dat onze interventie bij ouderen in de leeftijd van 60 tot 85 jaar mooie resultaten oplevert. Ouderen doen meer taken in en om huis, ze kunnen langer zelfstandig wonen en functioneren met name fysiek vele malen beter. Steeds meer gemeentes sluiten zich aan bij onze interventie: 'krachtig ouder worden'. 

Welkom Gemeente Berkelland

02 november 2022

Prachtig om te zien dat steeds meer gemeenten zich gaan richten op het verbeteren van de fysieke zelfredzaamheid van ouderen. Powerful Ageing is een doelmatige aanvulling op uw Wmo-aanbod. En passend bij de doelstellingen van de participatiewet. 

Aandacht voor Powerful Ageing in Zoetermeer

17 mei 2022

Opstaan vanuit een stoel, traplopen, klusjes in en om het huis of soepel van de fiets stappen. Het lijken eenvoudige handelingen, maar dat zijn ze niet altijd als je een dagje ouder wordt. Een training powerful ageing kan dan helpen, of in goed Nederlands: krachtig ouder worden. In de wijk Rokkeveen werken vijf deelnemers, mannen en vrouwen zich nog net niet in het zweet.   

Gezond oud worden? Trainen helpt!

2 januari 2022

Opstaan vanuit een stoel, traplopen, klusjes in en om het huis of soepel van de fiets stappen. Het lijken eenvoudige handelingen maar dat zijn ze niet altijd als je een dagje ouder wordt. Een training ‘Powerful Ageing’ kan dan helpen, of in goed Nederlands: Krachtig ouder worden.  De stadskrant Delft heeft een artikel geschreven over het programma van Powerful Ageing.

Animo voor beweegprogramma groot

14 november 2019

Coevorden zet in op een gezonde gemeente en zoekt naar nieuwe methoden die bijdragen aan de gezondheid van de inwoners. Vorige week schreef de gemeente 60-plussers aan met het aanbod om aan het beweegprogramma Powerful Ageing mee te doen.

HRC Powerful Ageing
Hoeflingweg 20
7241 CH Lochem

hrc@powerful-ageing.nl
Tel.  0573 74 51 05

Copyright © 2023