Powerful Ageing: 30% minder wachtlijsten, minder druk bij de uitvoering van de Wmo  | Enorme besparing op de Wmo kosten |  Ouderen blijven langer zelfstandig
Wij zijn op zoek naar Fysiotherapeuten / Projectmanagers, kom jij bij ons werken

We stoppen niet omdat we
ouder worden, we worden
ouder omdat we stoppen.
- Powerful Ageing

Het intakegesprek

U heeft bij de gemeente een melding gedaan wegens een hulpvraag die passend is bij de Wmo. HRC Powerful Ageing voert namens de gemeente een intakegesprek uit. 

HRC 0835

Het intakegesprek

Het intakegesprek is onderdeel van het verwerken van uw gemaakte melding. Tijdens deze bijeenkomst zal u samen met een HRC-fysiotherapeut gaan kijken welke bewegingsbeperkingen u ervaart in samenhang met uw hulpvraag. Het is belangrijk om dit goed in kaart te brengen, omdat lichamelijke achteruitgang vaak de oorzaak is van de problemen die thuis worden ervaren. Dit zal aan de hand van eenvoudige metingen in kaart worden gebracht. Hierbij wordt er gekeken naar de veiligheid, uw kracht en hoe u uw lichaam kunt gebruiken. Deze informatie wordt gebruikt om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van uw lichamelijke mogelijkheden. De bijeenkomst zal ongeveer een uur duren. Het intakegesprek vindt bij een lokale fysiotherapiepraktijk of andere passende locatie plaats.

HRC 1135

Wat neem ik mee naar het intakegesprek?

Het is raadzaam om soepel zittende kleding te dragen en schoenen met platte zolen. Vergeet ook niet een geldige identiteitskaart mee te nemen. Als u het prettig vindt kunt u een familielid meenemen.

Extra veelgestelde vragen over het intakegesprek

Waarom niet thuis?

Bij een fysiotherapiepraktijk kan er een veilige situatie gecreëerd worden om naar uw fysieke zelfredzaamheid te kijken. 

Zijn er kosten verbonden aan het intakegesprek?

Het intakegesprek wordt vergoed vanuit de Wmo

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Uw dossier wordt alleen gedeeld met de betrokken Mwo-medewerker van uw gemeente. Het dossier wordt op een beveiligd systeem opgeslagen.

HRC Powerful Ageing
Hoeflingweg 20
7241 CH Lochem

hrc@powerful-ageing.nl
Tel.  0573 74 51 05

HRC Powerful Ageing verbetert de fysieke zelfredzaamheid en participatie van ouderen. Verlaagt de druk op kostbare Wmo-ondersteuning binnen gemeenten.

Copyright © 2023