Powerful Ageing: 30% minder wachtlijsten, minder druk bij de uitvoering van de Wmo  | Enorme besparing op de Wmo kosten |  Ouderen blijven langer zelfstandig  

HRC Header 2
"Krachtig ouder worden"

Powerful Ageing betekent: krachtig ouder worden, fysiek beter functioneren en behoud van fysieke zelfredzaamheid en zelfstandigheid. 

HRC 0926

Met een persoonlijk programma, speciaal voor mensen van 60 jaar of ouder. In dit programma bouwt u op een slimme manier meer explosief spiervermogen op. Gericht op een zo zelfstandig mogelijk leven.

Krachtig ouder worden
Zo blijft u langer zelfstandig op de been.

Onderzoek toont aan dat mensen gemiddeld steeds gezonder, fitter én vitaler blijven. Daardoor wonen mensen langer zelfstandig thuis. Het liefst natuurlijk met de regie in eigen hand. 
 
Toch kan het zijn dat u soms regieverlies ervaart. Merkt u dat dagelijkse handelingen moeilijker worden? Kost het u meer energie om op te staan en uw (klein)kind te begroeten? Of voelt u zich duizelig tijdens het opruimen in huis? Krijgt u angst om te vallen tijdens het fietsen? 

In het persoonlijke programma ‘Powerful Ageing’ werkt u - ondersteund door een gecertificeerd fysiotherapeut – aan het behouden én verbeteren van uw fysieke zelfredzaamheid. Zo kunt u dagelijks blijven doen wat u wilt. In huis, maar ook buiten de deur. Met deze veilige methode blijft u langer op de been.

Copyright © 2023